Ekenäs Idrottsförening Ab (EIF Ab) har grundat en fond

Ekenäs Idrottsförening Ab (EIF Ab) har grundat en fond för renoveringen av Centrumplanen. EIF’s representationslag steg till Veikkausliga (landets högsta fotbollsserie) förra hösten. Förutom att detta var en sensation, är det en utmaning för oss i EIF och Raseborg. Raseborgs stad har förbundit sig att förbättra Centrumplanen i Ekenäs, så att den fyller Veikkausliga krav för spel i Finlands hösta serie. Detta är vi inom EIF oerhört tacksamma för.

Om ni är intresserade att delta in insamlingen, kan ni betala in med en för egen plånbok lämplig summa – allas stöd, såväl större som mindre, välkomnas med stor tacksamhet!

Konto/Tili: FI49 4170 0040 0022 69
Mottagare/Saaja: Ekenäs Idrottsförening Ab
Meddelande/Viesti: Centrumplanen
Lov/Lupa: RA/2024/957

Som en del av detta har EIF Ab också förbundit sig att finansiera en del av kostnaderna. Därför har EIF Ab grundat en insamlingsfond, vars syfte är erbjuda alla som vill och har möjlighet en kanal att ge sitt bidrag. Som beskyddare för denna fond har vi glädjen att få den legendariska fotbollsikonen och landslagsspelaren Tim Sparv, som har en gedigen meritlista inom och utanför Finland. Tim står för jämlikhet och moral samt är en förebild för unga och sporten.
 
Summan går oavkortat till förbättring av Centrumplanen, som gagnar alla herrar, damer, juniorer och skolor. Vi är stolta över att Ekenäs Sparbank redan ställ upp med en avsevärd summa. Alla som deltar får sitt namn på en vägg på Ekenäs Sparbanks arena samt inbjudes till en fotbollsmatch som vi tillägnar alla som stött oss med detta.
  
Ekenäs Idrottsförening Ab

Tim Sparv:
”Även om mina rötter finns i Österbotten och mitt hem i Prag så har jag följt EIF’s utveckling med stor beundran. Jag kan inte annat än att lyfta på hatten åt det arbete som har gjorts, med små medel men med stort hjärta, för att få upp EIF och Ekenäs i fotbollens finrum. Men att driva en fotbollsklubb på toppnivå är inte gratis och nu behöver klubben allas hjälp om Ekenäs och EIF ska få den plan som deras verksamhet behöver. Jag är med och bidrar och jag hoppas innerligt att även du vill stötta.”