Kom med och hjälpa herrlaget!

EIFs herrlag fortsätter att förbereda sig för ett avancemang till Veikkausliiga. Som en del av detta behöver organisationen bakom herrlaget fortsätta att utveckla sig. Organisationen, de sk ’lådorna’, bakom herrlaget består i sin helhet av frivilliga raseborgare med ett grönvitt hjärta, och nu söker EIF mera frivilliga för att kunna ta nästa steg i verksamhetsutvecklingen.

– Vi är ett roligt gäng, som tillsammans enligt bästa förmåga och möjligheter försöker hjälpa herrlaget till framgång. Alla drar sitt strå till stacken på sitt vis i olika roller. Ju fler vi är, desto roligare har vi och desto mindre jobb blir det, berättar VD Mika Niemi.

Just nu är det omkring 20 personer som är aktiva i de bakomliggande ’lådorna’, som i nuläget är fem till antalet:

  1. Spelarutveckling och välmående,
  2. Matcher och evenemang,
  3. Samarbete och synlighet,
  4. EIF Shop och webshop samt
  5. Ekonomi och Förvaltning.   

– Via dessa lådor driver vi allt från spelarscouting till sponsorsambete, korvgrillning på matcher, butiken på torget och ekonomistyrning. Vi är redan i dag ett bra gäng, men alltid finns det plats för nya idéer och handpar. Detta blir speciellt aktuellt när vi ska stiga till Ligan. Detta kan vi inte bygga när vi stiger utan arbetet måste börjas redan nu, så att vi är förberedda när avanceringen i framtiden sker, fortsätter Niemi.

För att locka intresserade ordnar herrlaget ett infotillfälle den 13.9.2022 kl 18.00-19.00 i gamla sjukvårdsskolans auditorium på Ladugårdsgatan 14 (ovanför EIF Café). För dem som är intresserade ordnas efter infotillfället en rundvandring i EIFs lokaliteter på Ladugårdsgatan, inkluderande det mycket omtalade omklädningsrummet.

Inte endast herrlaget utan också andra lag inom EIF fotboll behöver färska krafter att hjälpa till. I infotillfället informeras även om detta.

– Kom med, EIF behöver dig, avslutar Niemi med ett skratt.

Om du är intresserad att komma med i gänget, men har inte möjlighet att delta på tisdagsmötet, kan du kontakta Mika Niemi (mikaw.niemi@gmail.com, 040-5444985