Larsson och Snabb målskyttar – 2 – 1

Ekenäs IF vann sin tredje träningsmatch, med 2 – 1 över KTP från Kotka. Matchen spelades i Grankulla då EIF inte har en fullstor inomhushall vintertid. Målskyttar var Adam Larsson (1 – 0, 2 min.) och Selim Snabb (2 – 1, 76 min.). Han blev inbytt när tjugo minuter återstod av matchen.

Tränaren Mikko Mannien är relativt nöjd efter kampen. Han vet att Rom inte byggdes över en natt, utan säger att det fortfarande återstår en hel del jobb.

– Vi fick spela på en stor plan och det är viktigt med tanke på att cupspelet inleds om en vecka. Hallen i Västerby är lite för liten. Men vi får hålla till med det vi har, säger Manninen.

EIF startade med Mehdi i målet. Sedan Yassin Daoussi, Oliver Pettersson, Oskari Sallinen, Valdrin Rashica, Adam Larsson, Alexander Forsström, Mayindou Madianga, Miro Salminen (tryout), Iiro Äijö och Arttu Sivonen.

I andra halvlek gjorde EIF några spelarbyten.

– Vi inledde också bra i den här matchen. Men sedan tappade vi kontrollen och KTP kunde efter hörna kvittera. Men vi kom bra tillbaka och under slutskedet hade vi bra kontroll över läget, säger Manninen.

EIF:s första träningsmatch spelades mot nykomlingen JäPS i Träskänd. Hemmalaget vann 3-0. I den andra matchen mot PK-35 i Rönnbacka blev det 3 – 2 seger.

Ducca Nyman

KTP:s matchrapport

EIF:s öppningselva