Matcharrangemang vid HIFK matchen

 

Vi ber publiken uppmärksamma arrangemangen kring matchen EIF – HIFK imorgon söndag vid Ekenäs centrumplan. Supportrarna Stadin Kingit har egen läktarsektion med egen ingång. Vi ber de HIFK supportrar som vill vara med dem även går in via den läktaringången. Eklöven är denna gång placerade på motsatt planhalva.


Observera även att Ladugårdsgatan är avstängd och man kommer inte att kunna gå längs med den från torgets håll mot Seminarieskolan. Publiken kommer inte att kunna gå in på läktaren vid Ladugårdsgatan från torgets riktning om man inte hör till HIFK:s supportrar. Övrig publik skall gå in via Seminarieskolans biljettförsäljning.

Sandplanen vid Seminarieskolan används som parkeringsplats, men den har begränsad kapacitet, kom gärna gående eller med cykel till matchen om du bor i Ekenäs. Vi rekommenderar att du parkerar bilen vid Marknadsplan och sedan går till Ekenäs centrumplan.

Observera att du inte ska ta med egna snacks eller drycker till matchevenemanget. Du kan se en mer detaljerad lista över förbjudna ämnen och produkter på bilden nedan och på Bollförbundets hemsida: https://www.palloliitto.fi/yleiset-katsojaohjeet/

Vår kapacitet att uppbevara publikens ägodelar som inte fås ta in på läktarna är begränsad, så vi rekommenderar att lämna sådana saker hemma eller i bilen som du inte får ta med in på läktaren.

Kom i tid, det kan uppstå köer på grund av säkerthetsgranskningar. Vi öppnar portarna till läktarna 1,5 innan avspark, det vill säga 16:30.